Efterårets konferencer

Der afholdes netop i disse dage TechEd Europe 2012 i Amsterdam. Jeg har aldrig selv deltaget på TechEd – hverken i USA eller Europa, men kan anbefale at se sessions der fra efterfølgende via: http://channel9.msdn.com/Events/TechEd

Nu hvor jeg ikke prioriterer TechEd har jeg valgt at gå “all-in” på efterårets konferencer og har netop tilmeldt mig:

Derudover er det min plan også at deltage på European SharePoint Conference i København d. 4.-7. februar 2013. Her har jeg indsendt to sessions, hvor den ene forhåbentlig bliver udvalg.

På de tre konferencer her i efteråret er det i øjeblikket muligt at tilmelde sig med “Early Birdy” rabat. Der kan til PASS SQL Rally Nordic opnåes yderligere rabat ved at anvende kode, som fåes via MsBIP LinkedIn gruppen.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>