BI aspirant forløb

Så er Orange Man igen klar med et intensivt begynder kursus, der gør kursisterne i stand til selvstændigt at lave BI udvikling på SQL Server 2008/2012. Kurset er baseret på mange års dagligt arbejde med værktøjerne og der vil derfor være stor fokus på den praktiske anvendelse af teknologierne.

Første forløb blev afviklet med stor succes i efteråret 2012 og nu er vi klar til at gentage successen. Kurset indeholder følgende moduler:

Første kursus dag er 3. april 2013 og der sluttes af d. 30. april. Det er muligt at tilmelde sig hele eller dele af forløbet. Klik ind og læs mere på: http://orangeman.dk/kursuskatalog/business-intelligence-aspirant-kursus/

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>